Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Satın alınabilir evler (fırsat emlak satışları)

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Selamlar, sizlerle değerlendirme odaklı bir paylaşım serisi başlatalım istiyorum. Ben ara ara emlak sektörünü kendi bölgeme göre araştırıp değerlendiriyorum. Hoşuma giden konutları favoriye alıyorum. Alacağımdan değil ama hobi :)

Fırsat gördüklerimi, fiyat-performans olan emlak ilanlarını burdan paylaşmayı düşünüyorum. Sizler de katkı sağlarsanız sevinirim.

İlan paylaşımını her mesajda 1 adet olacak şekilde aşağıdan başlıyorum.

Benzer Konular

Sadece kendi düşüncemdir, yatırım tavsiyesi değildir. Uzmanlarla görüşmeniz daha iyi olacaktır.
..

1790408659416.webp

DEĞERLENDİRMEM
Samsun'un en güzel, oturulabilir, sahili güzel yerlerinden biri Atakum Körfez'dir.
Bu bölgede yeni binalar biraz daha sahile uzak, tepelere doğru yapılıyor. Sıfır daireler bile şu anda giriş kat 2 milyon, ara/üst katlar 2,5-3 milyon arasında oluyor.

Bu daire konum olarak daha aşağıda, tramvaya yakın mesafede, toplu taşımaya çok daha yakın. Eşyalı olması, içinde kiracı olması da güzel. Bu bölgede yeni kiralanan 1+1 daireler minimum 15 binden kira başlıyor.
m2 fiyatı olarakta ortalamanın altında kalıyor. Yatırımcı için değerlendirilebilir.

1790409019456.webp

İlan linki:

Son düzenleme:
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...-mah,de-110-m2-3-plus1-daire-1337609645/detay
Bende AYDIN da şöyle bir ev buldum .KUŞADASINA sadece 30 km. Sakin sessiz bir hayat isteyen ve aracı olan için mantık dahilinde diye düşünüyorum. İklimi açısından sadece klima ile kışı geçirmek mümkün.Havası temiz bir bölgede ve denize mesafeli olduğu için yoğun nem içermeyen bir lokasyonda.Orman ve gezi bölgelerine oldukça yakın.Yine de hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ilanlarda gördüm sadece.
Ekran görüntüsü 2026-09-27 001914.webp

Son düzenleme:
Sanırım ev ve araba fiyatlarında düşüş olacak. Okuduğum yorumcular bu şekilde söylüyor.

Sadece duydum, yatırım tavsiyesi değildir.

Sanırım ev ve araba fiyatlarında düşüş olacak. Okuduğum yorumcular bu şekilde söylüyor.

Sadece duydum, yatırım tavsiyesi değildir.
Evet bende öyle duydum tabi ytd. çünkü
Ortalık çok karışık altın düşüyor petrol yükseliyor faizler artma endişesi doların yükselme süreci
Ve belirsizlikler çok var
Altın 1 artsa arsa 1.5 artıyordu
Altın 1 düşüyor arsa 0.05 düşüyor ya da aynı kalıyor. İhtiyaca göre emtia elden çıkarılmalı ya da alınmalı ytd.

Benim memleketimde bile en kötü ilçe de bile arazi fiyatları uçuk ben de buna şaşırıyorum neden bu kadar fitatlar yüksek dediğimde yol yapılcak fabrika kurulcak vs. Vs sadece beklenti şimdi alıcam toprağı eeeee 10 yıl sonra yine aynı fiyata satabilicen ne anladım ben bu işten keza arsa da da öyle en kel yer bi dünya para sanırsın elit bi yer çevresi b.k kokusundan geçilmiyor tek katlı ev ona tamam ama o da küçük emekli olsaydım alırdım o da belki en gelişmemiş yer ilerde gelişir belki diye %40 daha pahalıya satıyolar daha doğrusu satış fiyatı o
Alan yok kim niye alsın ki
Keriz ya da hemşerinin biri gelip alır mı diye bekliyolar millet kafayı parayla bozmuş

Araba çok da gerekli değil toplu ulaşım araçları tercih edilmesi gerekiyor park sorunu var özellikle de metropol kentte ve bazı büyükşehirlerde.
Ev fiyatlarına gelince belirgin bir düşüş olabilir ama bu ultra lüküs evlerde olur bence normalde 2.5 milyon ₺ ye satılan bir ev en fazla 2.400.000 e düşer. Ytd.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 40
Geri