Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

TurkNet mi, Türk Telekom mu, Vodafone mu?

Evdeki Editör

Ev Sakini
Ev'in Hanımı
Meslek
Ev Hanımı
Ev interneti seçimi gerçekten kafa karıştırıcı. TurkNet, Türk Telekom ve Vodafone arasında kararsızlık karşısında sizin fikirleriniz nedir?

TurkNet, taahhütsüz fiber pakektleriyle öne çıkıyormuş. Hız olarak bilemem. Çevremden ve kullananlardan duyduğum kadarıyla, 800-900 TL ödüyorlarmış. Türk Telekom kullananlar pahalı olduğunu söylüyor. Bir arkadaşım da Vodafone ev internetini önerdi. Hangisi mantıklı olur aralarında hız olarak fark varmı?

Benzer Konular

Hızları eşit ya da az fark olabilir konumunuza bağlı olarak bu değişir. Ama en önemlisi müşteri hizmetleri.

Türk Telekom pahalıdır ama
hizmet - ilgi %100
Turknet bilmiyorum
Vodafone ise bulunduğunuz konuma bağlı ve hizmet - ilgi açısından yorum yapsam mı bilemedim.
Bi 6 yıl felan önceydi çok sıkıntı çektirmişlerdi tt ye geçip rahat etmiştim ev internetinde
Ama tabi iyi ilgilenen de vardır
Ortalığı karıştırmak istemem :) son karar sizin. Evinize yakın TT, Vodafone bayilerine sorun onlar sizin konumunuza göre söyler kimi yerler fiberi pek desteklemiyor ya da hızı adsl yakın oluyor. Adsl akın bundan iyi tabi ne işle uğraşıyorsunuz ev interneti ne için kullanıcaksınız onu bilmem

Son düzenleme:
Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 10
Geri