Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Çözüldü Mutfakta gezinen değişik sinekler(!)

SEDATCNC

Evin Büyüklerinden
💪Destekçi
Evin Durumu
Ev Sahibi
Dostlar selamlar . Apartmanda yaşayan büyük sineklerden (!) sonra :giggle: havaların biraz düzelmesi ile mutfaklarda gezinen uçan zararsız küçük ama çok sayıda olan tavanlara yapışan değişik ve bi o kadarda inanılmaz sineklere zarar vermeden evi kalıcı olarak nasıl onlardan uzak tutabiliriz.Bildiğiniz geleneksel ev yöntemleri nelerdir? Konu çözümlerine sineklik, ilaçlama,fişe takılan sineksavar ürünler,elektrik vererek çarpma,başımızdaki tülbenti çıkararak kovalama seçenekleri dahil değildir.

Son düzenleme:

Benzer Konular

Evet dostum canlı bitki var Aloavera , Sardunya , küçük güle benzeyen pembe bir çiçek var. Yalnız onların bulunduğu odada yani salonda sinek yok. Bu sinekler tamamen zararsız mutfaktalar ve sanki ölümü bekliyorlar.Ne bir yiyeceğe üşüşüyorlar nede sinek ısırığı gibi bi durum söz konusu .Masum bi şekilde bekliyorlar .Bazıları açlıktan muhtemelen düşüp ölüyorlar.Bende acıyıp durumlarına ilaçla öldüremiyorum. Mutfak tezgahına mutfak dolaplarına 1 haftadır sirkeli bez sürüyoruz hatta kullandığımız sirkeli kap ortada kokusundan kaçsınlar diye. Gelmiyorlar hiç.Çöp poşeti bırakmıyoruz ki yiyecekle beslenmesin.Kuru bakliyatları özenle kontrol edip ayrı poşetler içinde karton kutuya yerleştirdim kendim.Üzerine bez örtttüm hatta girerler belki diye.Yaptıklarımı tüm ayrıntısına kadar yazdım. Belki bir gün gidecekler ama işte şimdilik sorunumuz gibi görünüyor.
oralarda hava soğuksa ısınmak içinde gelmiş olabilirler belki

Oyla 0
photo_2026-04-11_14-33-14.webp

Sinekleri rica minnet tektek çıkarttım bi tane kaldı bakalım görebilecek misiniz?. 🤭 Bu konuyu da çözüldü olarak işaretleyebilirsin sayın kurucum

@Akyol

Oyla 0
Yukarda admin yazmış bencede tavana uzatabileceğiniz bir şeyle cama/balkona doğru kovun. Bir anda çıkmayacaktır ama ara ara yapın sonra kaybolur giderler. Havanın iyi olduğu zamanda hem ev havalanmış olur hemde sinekler camdan kaçar gider
Bu yöntemi kullandım teşekkür ediyorum 🙏

@Leila

Oyla 0

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260411-145027_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20260411-145027_Samsung Internet.webp
    101,8 KB · Görüntüleme: 79
Oyla 0
Ekli dosyayı görüntüle 639
Sinekleri rica minnet tektek çıkarttım bi tane kaldı bakalım görebilecek misiniz?. 🤭 Bu konuyu da çözüldü olarak işaretleyebilirsin sayın kurucum

@Akyol

Ekli dosyayı görüntüle 639

@Akyol

Ne güzel kurtulmuşsunuz öldürmeden. İkinci kez gelmezler umarım. Çok sevindim.

Oyla 0
Ne güzel kurtulmuşsunuz öldürmeden. İkinci kez gelmezler umarım. Çok sevindim.
Çok teşekkür ederim .Forumdaki bilgi paylaşımları çok yararlı oluyor.Bilen bilmeyenle paylaşıyor ne güzel.Herkes tecrübesince bir diğerine yararlı olduğunu okudukça mutlu oluyorum.

Oyla 0
Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1.508
Geri