Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Marketten alınan yumurtanın küflü olması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Büyük yumurta görünce deneyim dedim.
A101 marketinden aldığım yumurtaların üstünde küfler var. içine bakmadım, içinde bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de bilemedim, iade etmeyi düşünüyorum.

Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa da memnun olurum
WhatsApp Image 2026-09-16 at 19.20.17 (1).webp
WhatsApp Image 2026-09-16 at 19.20.18 (1).webp
WhatsApp Image 2026-09-16 at 19.20.18.webp
WhatsApp Image 2026-09-16 at 19.20.17.webp

Benzer Konular

a101 den yumurta almıyoruz genelde bayat oluyor yumurtaları hiç tavsiye etmem bimdeki yumurtalardan memnun gibiyiz. bu küf ise ya yumurta yıkandığı için olur yada nemli ortamda saklandığı için olur ama ben olsam yemem çünkü yumurta kabuğundan nem içeri geçebilir içide bozulmuş olabilir

bize de süzme beyaz peynir denk geldi, dolapta duran yeni alınmış peynir 3 gün sonra yeşillendi, son kullanma tarihime de 1 yıl vardı..

Peynir tereyağı gibi ürünleri kargo ile Trabzondan alıyorum. 1 yılı geçti bu şekilde alış veriş yapıyorum. kalite ve lezzet olarak çok memnunum. Yumurta olarak da kendi yetiştirdiği tavukları satan bir kişiden tavukla beraber alıyorum. Yani yiyecek dışında işler için bu marketleri tercih ediyorum.

2000 fırın da yumurtalar uygun fiyatlı hem de large olanı istanbul da var diğer kentler de var mı bilmiyorum. Eskiden hep pazardan alırdım 2000 i yeni keşfettim sayılır

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 84
Geri