Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Sorun LG televizyon ve Xiaomi Mi Stick sorunu

lg philips kesinlikle önermediğim tv ler arasındadır aman uzak durun derim. samsungunda bazı modellerinde morarma oluyor tamda garanti bitinceye ayarlıyorlar :D
planlı eskitme için
harekete geçmişler
artık uzun ömürlü olcakmış
tekinolojik aletler
yalan essah bilmem

@Akyol hocam televizyonlara özel bir alan açılabilir diye düşünüyorum. :D Sinetech'e açacaktım konuyu fakat orası patladı.

Dostlar selamlar. Bende çok eski bir LG televizyon var. Playstation olduğu zamanlar belirli aralıklarla ekran gidip gelmeye başlamıştı. Tanıdık bir televizyoncuyu aradım ve çözünürlüklerinin çakışabildiğini söyledi. Onu yaptım, olmadı. Ondan sonra HDMI değiştir dedi, onu da yaptım o da olmadı ve en sonunda 3k bedelle anakartı değiştirdi.

Bu olaydan sonra bayağı bir kullanmamıştım televizyonu. Şimdi Xiaomi Mi Stick'i takıp odamda rahat rahat maç izleyeyim dedim fakat aşağıda bulunan videodaki gibi oluyor. Başka bir televizyoncuyu aradım, o da ya çözünürlüktendir yada kaliteli bir HDMI kablo al dedi. Yani bu olay HDMI kablo ile çözülür mü? Eğer çözülür gibiyse sağlam bir HDMI kablo önerisi alabilir miyim?

NOT: Videoda sorun 10. saniyede başlıyor. Sesi biraz kısıp izleyin, telefon ağzımdayken konuşmuşum resmen. :D

Bana kalırsa LG. Hem yenı modelleri var hem de sinema izlemek ve oyun oynamak ıcın mukemll. Yepyeni ince tasarımı olan oyunları kaldıran modellerı var

planlı eskitme için
harekete geçmişler
artık uzun ömürlü olcakmış
tekinolojik aletler
yalan essah bilmem
her zaman yapılan birşey gayet normal... adamlar arabaya 1 tane ampül koymayıp tek geri tek arka sis koyuyor... git ford connectlere bak şase numaranın yerleri çürüyor okunmuyor. şurda 10 15 yaşında araba birde...

Lg'yi 2008 yılında falan almıştık. Hâlâ çalışıyor. Arada bir anakart değişimi oldu o kadar.
Bende vestel kullanıyorum fakat kaç yıl oldu taş gibi tornavida değmedi. bu iyi olacağını göstermez.bakın samsung yazılımda çok iyi ama lg özellikle yeni tv leri felaket açılışı bilmem nesi yıkılıyor :D

ayrıca meslek gereği bir çok eve girip çıkıyorum. lg ve philps kadar arayüzü karışık kasan eden tv görmedim. ne zaman o 2 markayı görsem inme iniyor bana.

Bende vestel kullanıyorum fakat kaç yıl oldu taş gibi tornavida değmedi. bu iyi olacağını göstermez.bakın samsung yazılımda çok iyi ama lg özellikle yeni tv leri felaket açılışı bilmem nesi yıkılıyor :D

ayrıca meslek gereği bir çok eve girip çıkıyorum. lg ve philps kadar arayüzü karışık kasan eden tv görmedim. ne zaman o 2 markayı görsem inme iniyor bana.

Benimkinde arayüzlük bir şey yok hocam. Plazma zaten. 🤣🤣

Yoltu benim aldığım dönem. Yani ethernet girişi var televizyonda da hiç kullanmadık direkt uydudan devam ettik.
İşte o Aralarda 3D Patlak Verdi. Çoğu Tv de Vardı Sonradan NEdense 3 5 Yıl Sonra KAldırdılar.Sorsan Çabuk Bozuluyorlarmışta Bilmem Ne Dendi. Bizim Sülale Komple Vestel Tv Aldırdım. 2 Tanesinde arıza çıktı garantiden değiştiler.birisi anakart diğeri ledlerden gitti.

dediğim gibi yazılım derseniz samsung ama nerede bir samsung görsem ekranında kanser gibi yayılan morluk var :D

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 777
Geri