Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Elektronikçi komşumdan gördüğüm iyilikler (!)

photo_2026-04-20_17-41-15.webp

Aslına bakarsanız yapmaya çalıştığım bu .Olabiliritesine bakıyorum.Önceki kulaklığım .Değiştirilebilir şarjlı pille sıkıntısız yıllarca kullandım.JBL in ses kalitesini seviyorum. O yüzden biraz bu çabam.Hayal değil yani benimki İstenirse yapılır biraz çaba sadece.

photo_2026-04-20_17-51-50.webp

Son düzenleme:
Elektronikçi komşunun, teknik bilgisini esirgemeden paylaşması, "evdeki iyiliğin" en somut halidir. Bu durum, "hayırlı komşu hayırsız akrabadan yeğdir" sözünü doğrular niteliktedir.
Yok ben ironi olarak o başlığı attım.Baştan okursanız. :cool:Teknik bilgi tamamen kendi tecrübem .Bu arada foruma hoşgeldiniz.

olmadı hurda batarya filan bulun şarjlı vidalama laptop vs nın içinden çıkar maaliyeti düşürmüş olursunuz. normalde silindir pil pahalıyada gelebilir

olmadı hurda batarya filan bulun şarjlı vidalama laptop vs nın içinden çıkar maaliyeti düşürmüş olursunuz. normalde silindir pil pahalıyada gelebilir
Güzel dostum yukarıda resmini paylaştığım silindir şeklindeki pil Samsung laptoptan çıkan sağlam bataryadır.Dediğin gibi şarjlı vidalama bataryaları da aynı lityum pildir oda güzel düşünce bak.Her yerde bolca bulunabiliyor.Sağolasın. Bi elektrikçi gözüyle mantığı var değil mi bu projenin .

Güzel dostum yukarıda resmini paylaştığım silindir şeklindeki pil Samsung laptoptan çıkan sağlam bataryadır.Dediğin gibi şarjlı vidalama bataryaları da aynı lityum pildir oda güzel düşünce bak.Her yerde bolca bulunabiliyor.Sağolasın. Bi elektrikçi gözüyle mantığı var değil mi bu projenin .
0 almayacaksan evt denemekte fayda var. tam konuya hakım değilim kabaca yazıyorum (elinizde kı malzeme vs den yani)

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 682
Geri