Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Karşılaştırma Beko Telve mi Yoksa Arzum Okka mı?

Evdeki Editör

Evin Yeni Üyesi
Ev'in Hanımı
Meslek
Ev Hanımı
benim için ilk kriter pratiklik ve bol köpük performansı. Yıllardır Beko Telve kullandım. Cezve yapısı ve ısıyı verme şekli bana hep geleneksel ağır ağır pişen kahve lezzetine en yakın tadı verdi. Özellikle kalabalık misafir geldiğinde çiftli Telve modelleri mutfakta büyük kurtarıcı oluyor.

Beko Telve fiyatları modeline göre 5.000 TL ile 8.500 TL arasında değişiyor. Fiyatı bir tık yüksek gelse de uzun ömürlü kullanımı bu maliyeti fazlasıyla çıkarıyor. Arzum Okka tarafına gelirsek, onun da közde pişirme fonksiyonu ve doğrudan fincana servis yapan teknolojisi oldukça pratik. Çeyiz alışverişi döneminde Arzum Okka Rich Spin modelini çok incelemiştim. Şu an 4.200 TL ile 9.000 TL bandında alıcı buluyor. Ancak fincana doğrudan döküm yapan sistemlerde bir süre sonra temizlik aşaması beni biraz yordu. Kahve tortuları iç aksamda kalabiliyor.

yıkama kolaylığı açısından ben yine Beko tarafına kayıyorum. Kendi damak tadıma göre Beko Telve'nin kahveye kattığı o yoğun kıvam ve köpük açık ara önde. Arzum Okka sütlü içeceklerde harika iş çıkarsa da klasik sade Türk kahvesinde Beko bana göre hala liderliğini koruyor.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 44
Geri