- Evin Durumu
- Ev Sahibi
Dostlar üstümüzdeki 3. ve 4 kat komşumuz mahkemelik durumda.Sorunda herkes yattıktan sonra 4 .kattan geldiği 3.kat tarafından iddia edilen fakat 4 katın kabul etmediği saati belli olmayan değişik saatlerde gelen tak sesi bir veya 2 sefer .Atıyorum saat 01.24 te bi tak sesi saat 03.20 de bi daha tak tuk sesler.3. kat sürekli uyanıyoruz sonra uyuyamıyoruz diye yönetici olarak beni çağırdılar.3. kat evin hanımı sinirden evde kolbastı çeviriyor
kocası ne yapacağını bilmiyor.4 kata çıkıyoruz yok abi bizden ses yapan filan diyor.Efendi kendi halinde insan olarak görünüyorlar.Bir kaç sefer uyardım . Hem sözlü hem apartman whatsapp grubundan.Polis geldi o da uyardı.Bu sefer 4 .kat 3. kata sinirlenmeye başladı yapmadığımız bişey yüzünden herkesi kapıya yığdın diye.Hızını alamayan 3. kat (özellikle hanımı ) önce savcılığa ordanda koşarak memur olan 4 .katın hanımının işyerine yani kamu kurumuna giderek amirine şikayete gitmiş.
Ama orda kızın amirinden güzel bi ayar yedikten sonra yine koşarak evine gelmiş. 3. Kattaki adam bana yalvarıyor napcaz diye.Adamda zor durumda.Bizim kapıya polis geldi karakola götürüyoruz seni dediler .AFERİM dedim içimden.Gittik karakola tutanak tuttuk imza attım .Polis bişey çıkmaz abi bundan dedi.Gene AFERİM dedim içimden.Zaten garaj konusunda anlaşamayan bu arkadaşlar bu seferde gelen değişik seslerden mahkemelik oldu.Sizde durumlar nasıl ? Bu şekilde davranan varmı değişik sesler geliyor mu
ne yapılmalı çözümler nelerdir? Güzel bi katılım bekliyorum.
Son düzenleme: