Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Sorun Apartmanda sigara içilmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Ortak kullanım alanlarında, apartman içinde sigara içilmesi doğru mu?
Siz sigara içiyor musunuz :)
Videoda kendi fikirlerimi paylaştım.

kendim içmeme rağmen bende rahatsız olurum ortak ve kapalı alanlarda içilmesinde ön balkonda birileri varsa arka balkona geçerim hatta kendimi karşı tarafın yerine koyuyorum ben içtiğim halde rahatsız oluyorum

Bizim apartmanda var içen biri. benim allerjim var kokusuna denk geldiğimde hapşırma krizine giriyorum. Bolca küfür etmişlim var. İçeni bir yakalarsam o sigarayı diye başlayan bir sürü söz söyledim. Ne denk geldim nede içme durumu kesildi. Ama kafaya koydum bir gün vakit ayırıp pusuya yatacağım sabahtan geceye kadar.

Bir apartman sakininin sigarasından son nefesi çektikten sonra, sigara izmaritini apartman kapısının önüne atıp, ciğerlerinde kalan son dumanı asansör kabinine boşaltması ne kadar acı. Saygılar.

Maalesef durum bu şekilde. Yönetici ile görüşüp uyarıda bulunmasını isteyecem. Umarım işe yarar

Böyle şeylerin çözümü malesef yok, çünkü önce onlara "Apartman Hayatı" nın nasıl ve ne demek olduğunu anlatmak lazım, özür dilerim biraz kaba olacak ama onlara artık bir gece kondu da oturmadıklarını yada yeni bulundukları bu ortamın geldikleri mağara olmadığını anlatmak lazım, ancak bunlarında sonuçsuz kalacağına % bir milyon eminim nedeni şu; bir çay bardağının içini su bardağı ile dolduramazsınız fazla gelir, bu tip insancıkların algısı dar ve zayıftır malesef, o yüzden böyle sıkıntılara değil başka şeylere odaklanmak lazım, bu dünyada yalnız olmadığımızı ve aramızda başka tür canlılarında var olduğunu artık kabullenmemizin zamanı geldi bence..

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 28
Geri