Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Ankastre setlerde hangi marka daha iyi?

çikolatalıkek

Ev Sakini
Meslek
Bankacı
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Evimizdeki fırınlı ocak eskidigi için ankastre mutfak setlerinden almak istiyorum. Mutfak dolabımızda değişeceği için dolapları ankastreye göre yaptıracağım. İnternette bazı ankastre markalarının patladığını ve çok çabuk bozulduğunu okudum. Uzun ömürlü bir kullanım istediğim için bana kaliteli bir marka tavsiye eder misiniz? Neden tavsiye ettiğinizi de belirtirseniz çok sevinirim. Maddiyat çok önemli değil kalite arıyorum.

Benzer Konular

En önemlisinin fırın olduğunu düşünüyorum. yani davlumbaz zaten en basit göreve sahip. ocakta cam ocak olduğunda yine iş görüyor. Ama fırın iyi pişirmiyorsa en büyük sorun bu olabilir bence. Kumtel ürünler marketlerde var. ama fırınları genelde çok iyi çıkmıyor diye okumuştum.

Evimizdeki fırınlı ocak eskidigi için ankastre mutfak setlerinden almak istiyorum. Mutfak dolabımızda değişeceği için dolapları ankastreye göre yaptıracağım. İnternette bazı ankastre markalarının patladığını ve çok çabuk bozulduğunu okudum. Uzun ömürlü bir kullanım istediğim için bana kaliteli bir marka tavsiye eder misiniz? Neden tavsiye ettiğinizi de belirtirseniz çok sevinirim. Maddiyat çok önemli değil kalite arıyorum.
Bosh marka onerırım. Beyaz rengini öneririm hem çok şık hem de oldukça kullanışlı

Ben Ferre taraftarıyım güzel setleri var kaçırmayın derim madem böyle bir işe kalkışacaksınız tam olsun.

En önemlisinin fırın olduğunu düşünüyorum. yani davlumbaz zaten en basit göreve sahip. ocakta cam ocak olduğunda yine iş görüyor. Ama fırın iyi pişirmiyorsa en büyük sorun bu olabilir bence. Kumtel ürünler marketlerde var. ama fırınları genelde çok iyi çıkmıyor diye okumuştum.
Evet kimi gördüysem fırından yakınıyor o yüzden en önemli parça bencede fırın ona yapılan yorumları ekstra okuyorum

Bosch der tek gecerım. Baska markalar da kendi alanında iyidir ama ben Bosch ürünler de kalitenin bir tık daha yukarıda olduğunu düşünüyorum

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 245
Geri